Βερναρδάκης: Δεν έχουμε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο

0
7
Ο υφυπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως στη Βουλή, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Συνεχίζεται και σήμερα η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, με τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών, μετά τη προχθεσινή εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, οπότε η κυβέρνηση λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης με φανερή ονομαστική ψηφοφορία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

«Δεν έχουμε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο» διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega .

Αντίθετα, όπως υποστήριξε, θα  υπάρξουν και κάποιες, μικρές αυξήσεις της τάξεως των 15 – 60 ευρώ κατά περίπτωση. «Είναι σαφές ότι δεν είναι μια καλή δημοσιονομική πολιτική» τόνισε και πρόσθεσε ότι θα  υπάρξει εξορθολογισμός και βαθμολογικές επανακατατάξεις.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ανανεώθηκαν οι ατομικές συμβάσεις του δημοσίου μέχρι το τέλος του 2016 στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ ο κόσμος που έχει φύγει από το δημόσιο είναι 15.000.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση είπε ότι θα γίνεται με αδιάβλητες, ανεξάρτητες διαδικασίες, διαφανείς και δημόσιες ενώ  οι επιλογές διευθυντών και προϊσταμένων θα ξεκινήσουν άμεσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here