Μπέττυ Μαγγίρα: Αν γίνει κάτι χοντρό, δεν θα έχω να ταΐσω τα παιδιά μου

0
35

Την ανησυχία της για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα εξέφρασε η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, εκφράζοντας την αγωνία για το τι μπορεί να φέρει το αύριο.

«Δεν φοβάμαι για εμένα. Ανησυχώ για τα παιδιά μου, για το τι μπορεί να φέρει το αύριο», δηλώνει σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό η Μπέττυ Μαγγίρα, δηλώνοντας πως περιμένει ένα θαύμα!

«Άλλοι πρόκειται να ψηφίσουν “ΝΑΙ” άλλοι “ΟΧΙ”. Είναι σεβαστή η κάθε άποψη. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να φαγωθούμε κιόλας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ενημερωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν σκέφτεται την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος αποκάλυψε: «Έβγαλα όσα πρόλαβα από το ΑΤΜ. Δεν ήμουν από αυτούς που έτρεξαν πανικόβλητοι. Έβγαλα 600 ευρώ, το όριο που σου δίνει η χρεωστική κάρτα» και συμπλήρωσε: «Πήγα στο super market, κανονικά, όπως κάθε εβδομάδα και πήρα λίγα μακαρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να μην τρελαθώ, αλλά σκέφτομαι ότι έχω και παιδιά και αν αύριο-μεθαύριο γίνει κάτι χοντρό δεν θα έχω να τα ταΐσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here