Βόγλης για Καρέζη: Όταν είπε «κουράστηκα» έφυγε σε δυο μέρες

0
13

 

Γνωστός ήταν ο θαυμασμός του Γιάννη Βόγλη για μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς. Την Τζένη Καρέζη. Στάθηκε δίπλα της και αυτά τα περιστατικά αφηγήθηκε και σε μια τηλεοπτική συνέντευξη τον περασμένο Ιούλιο.

Καλεσμένος λοιπόν της Ναταλίας Γερμανού τον περασμένο Ιούλιο ο Γιάννης Βόγλης είχε αναφερθεί τότε και στην συζήτηση που είχε με την Τζένη Καρέζη στο νοσοκομείο δύο ημέρες πριν πεθάνει.

Για την περιπέτεια της υγείας της μεγάλης ηθοποιού είχε πει:

«Πραγματικά στάθηκα δίπλα της. Είναι φαινόμενο. Το λέω φαινόμενο γιατί μιλάμε για τρεις μεταστάσεις. Και η τελευταία ήταν πέρυσι τον Γενάρη. Και βέβαια στην δεύτερη περίπτωση, όπως ήμασταν στο νοσοκομείο και κοιτούσε έξω από το παράθυρο, κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει “εγώ από αυτό δεν θα πάω”. Και πραγματικά, τώρα είναι μια χαρά.

Και αυτό μου θυμίζει την Τζένη Καρέζη. Είχα πάει την προτελευταία μέρα που έφυγε, πήγα και την είδα. Όταν μπήκα στον θάλαμο, κοιτούσε έξω το παράθυρο και γύρισε και στο μάτι της είδα αυτό. Και της είπα «κράτα» και μου είπε «Γιάννη, κουράστηκα, δεν αντέχω άλλο». Είχε παραιτηθεί. Και σε δύο μέρες, “έφυγε”».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here