Βόλος: Λήστεψαν 92χρονο και τον άφησαν να πεθάνει αβοήθητο

0
2

 

Ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος σε μια αποθήκη στην αυλή του σπιτιού του, στο Βόλο, ένας ηλικιωμένος 92 ετών.

Την Τρίτη το πρωί, οι ληστές τον απείλησαν, προφανώς με μαχαίρι, και στη συνέχεια τον μετέφεραν στην αποθήκη όπου τον παράτησαν.

Πρόκειται για τον Αντώνη Ιωάννου, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο, που βρέθηκε στις 10.30 το πρωί της Τρίτης νεκρός από τον εγγονό του. Ο νεαρός ανησύχησε που ο παππούς του δεν σήκωνε το τηλέφωνο και πήγε να δει τι συμβαίνει και αφού είδε το εσωτερικό του σπιτιού άνω κάτω, από τις έρευνες των ληστών να βρουν χρήματα, τελικά εντόπισε τον άτυχο ηλικιωμένο νεκρό στην αποθηκούλα με δεμένα τα χέρια και φιμωμένο με μονωτική ταινία περασμένη γύρω από το κεφάλι.

Γείτονες ανέφεραν ότι οι ληστές προφανώς μπήκαν στη μονοκατοικία από γειτονική πολυκατοικία.

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι μέχρι τις 9.30 σήμερα το πρωί άκουσαν τον άτυχο ηλικιωμένο να βογκάει, πιθανόν στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί και ειδοποίησαν τον εγγονό του. Εκτιμάται δε ότι αν ο εγγονός του πήγαινε περίπου μισή ώρα νωρίτερα, ενδεχομένως ο ηλικιωμένος να ζούσε.

Η αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Γείτονες ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος είχε έναν γιό που έχασε πριν από περίπου 20 χρόνια, σε εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο, όπου εργαζόταν, ενώ πριν 40 ημέρες περίπου, έχασε και την γυναίκα του…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here