Βόμβα από κυβερνητικό στέλεχος: Αν θέλουν οι δανειστές μας τελειώνουν

1
3

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε κυβερνητικό στέλεχος από το Παρίσι: Το κακό σενάριο είναι να θέλουν να μας τελειώσουν τώρα ή τον Ιούνιο οι δανειστές μας.

Το κυβερνητικό αυτό στέλεχος – σύμφωνα με τα όσα είπε στο Mega και στη Μαρία Δεναξά – φέρεται να υποστήριξε ότι υπάρχει το κακό σενάριο: «Οι δανειστές να καθυστερούν επίτηδες την συμφωνία με την Ελλάδα για να μας φέρουν στο «αμήν» ώστε να αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε».

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος – το οποίο έχει γνώση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται, αλλά δεν είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης – ανέφερε τα τρία σενάρια που έχει κατά νου η κυβέρνηση στην Αθήνα σε σχέση με την διαπραγμάτευση:

  • Το πρώτο είναι να έρθουν τα δύο μέρη σε έναν έντιμο συμβιβασμό
  • Το δεύτερο είναι να θέλουν να «μας τελειώσουν» τώρα
  • Το τρίτο είναι να θέλουν να μας τελειώσουν τον Ιούνιο, οπότε και λήγει η τετράμηνη παράταση.

Το στέλεχος αυτό δεν διευκρίνισε τι εννοούσε με το «θα μας τελειώσουν», αν δηλαδή υπονοεί ότι θα μας βγάλουν εκτός ευρώ ή αν θέλουν να «τελειώσουν» πολιτικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάζοντάς την σε άτακτη υποχώρηση και να περάσει τελικώς η σκληρή άποψη των πιστωτών.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, οι δανειστές δεν έχουν ενιαία γραμμή αλλά, αντιθέτως, «υπάρχουν διαφορές μεταξύ των θεσμών στην προσέγγιση των θεμάτων».

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πριν από 2 μήνες ο Τσίπρας τα όσα συμβαίνουν τώρα τα έλεγε τρομολαγνεία, τώρα που έχει κλέψει πια τις ψήφους των Ελλήνων και με τις εκλογές που επέβαλε παρέσυρε τη χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις μας λέει πως είναι προσπάθεια της ΕΕ να τελειώσει την κυβέρνησή του. Συνεχίζει να μας εξαπατά χωρίς να ξέρει πού θέλει να οδηγήσει τη χώρα αφού το μόνο μέλημά του είναι ο άφρονας στόχος του να αναστήσει την αριστερά στην Ευρώπη. Δεν τον νοιάζει να μας θυσιάσει αρκεί να επιτύχει τον ιδεολογικό του στόχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here