Βορίδης: Η κυβέρνηση στηρίζεται στις ψήφους της αντιπολίτευσης

0
3

Να λύσει το ζήτημα της πλειοψηφίας της, κάλεσε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, τονίζοντας το «τεράστιο πολιτικό πρόβλημα» του κυβερνώντος κόμματος και την παγκόσμια παραδοξότητα να στηρίζεται μια κυβέρνηση στις ψήφους της αντιπολίτευσης.

Σην τοποθέτησή του στην συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών επί του νομοσχεδίου για την δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων, ο Μάκης Βορίδης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί ότι έρχεται κάθε φορά στη Βουλή να αναζητήσει την πλειοψηφία και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να απευθύνεται επικριτικά προς εκείνους «στους οποίους στηρίζεται η ύπαρξη της κυβέρνησης».

«Δεν μπορεί να μας επιτιμάτε, όταν οι ίδιοι υπερβαίνουμε εαυτούς όπως έγινε στο προηγούμενο νομοσχέδιο, που ψηφίσαμε να αυξηθεί ο ΦΠΑ, που εμείς είχαμε μειώσει, που ψηφίσαμε την έκτακτη εισφορά, που ψηφίσαμε την φορολόγηση των νησιών, όταν εμείς είχαμε πετύχει την διατήρηση του φορολογικού συντελεστή στα νησιά. Δεν μπορεί να ακούμε αντιμνημονιακές κορώνες. Να έρχεστε με σεμνότητα απέναντι στο Σώμα», είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here