Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος

0
9

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές αλλά και για δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία.

«Η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή υπάρχει ένα ορισμένο σύστημα απαιτήσεων. Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά. Η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους θεσμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι. Η σημερινή στάση των θεσμών δεν είναι πλέον μόνο τιμωρητική αλλά έχει ως στόχο την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος. Είμαι απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση. Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον», προσέθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here