Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί: Αν δεν αλλάξει το ασφαλιστικό δεν το ψηφίζω

0
29

 

Με καταψήφιση του ασφαλιστικού σε περίπτωση που δεν υπάρξουν αλλαγές, προειδοποιεί ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς που προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους, μιλώντας στο radio1d.gr είπε ότι έχει καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του για το ασφαλιστικό στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ο κ. Δημαράς πρότεινε μια κλιμακωτή, ομαλή και προοδευτική μείωση των συντάξεων άνω των 1.500 ευρώ προκειμένου να μη θιγούν οι φτωχοί. Μια τέτοια πολιτική της προοδευτικότητας των συντελεστών της φορολογίας, ο κ. Δημαράς τη χαρακτήρισε αριστερή, τονίζοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί προς τη μείωση των δαπανών καθώς είναι αδύνατον να συντηρήσει τις δαπάνες του παλιού ασφαλιστικού συστήματος.

Ερωτηθείς στη συνέχεια τι θα πράξει εάν ο κ. Κατρούγκαλος δεν συμπεριλάβει τις προτάσεις του είπε: «Αν το ασφαλιστικό ερχόταν όπως ήταν στην αρχή, με αυτή τη λογική, δεν θα το ψήφιζα, το έχω πει και στον ίδιο. Αλλά φαίνεται ότι κάνει διορθωτικές κινήσεις και ο ίδιος μου έχει πει ότι κλίνουμε προς όσα λέω. Ελπίζω ότι θα αλλάξει γιατί κάποια πράγματα δεν βγαίνουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here