Βούτσης: Μέχρι τέλος Ιουλίου η συζήτηση για εξεταστική για Βαρουφάκη

0
10

 

Το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουλίου θα συζητηθεί στη Βουλή το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το εξάμηνο της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη και την επιβολή capital control, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση δήλωσε ο Νίκος Βούτσης και αν και παραδέχθηκε ότι “βεβαίως υπήρξε καθυστέρηση” τόνισε πως και κατά το παρελθόν «υπήρξαν περιπτώσεις που η συζήτηση δεν έγινε ποτέ».

Νωρίτερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον Νίκο Βούτση τόσο για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση της ΝΔ παρόλο που έχει κατατεθεί από το τέλος Μαρτίου δεν έχει συζητηθεί ακόμα στην Ολομέλεια όσο και για την συνολική λειτουργία της Βουλής, μετά και την σχετική επιστολή που έχει αποστείλει στον Νϊκο Βούτση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το πώς θα ασκήσω τον υπερκομματικό μου ρόλο, ο καθένας δοκιμάζεται στην κοινωνία και στη Βουλή και ο καθένας κρίνεται», υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης σχετικά με την «γαλάζια»… παράσταση διαμαρτυρίας τονίζοντας: «Το καμπανάκι της Δημοκρατίας καλό είναι να το χτυπάμε για όσα θέματα χρειάζεται και όταν χρειάζεται και για όπου χρειάζεται. Κανείς δεν έχει την αποκλειστικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here