Βρετανία: Βρήκαν οστά νεκρού παιδιού μετά από 11 χρόνια – Τρεις συλλήψεις

0
4

 

Δύο γυναίκες και έναν άνδρα συνέλαβε η βρετανική αστυνομία μετά την έρευνα για τη δολοφονία ενός μικρού αγοριού, το οποίο πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 11 χρόνια.

Αξιωματικοί της αστυνομίας συνέλαβαν την Victoria Gayle, μία 31χρονη γυναίκα και μητέρα έξι παιδιών, την 50χρονη πρώην μπέιμπι-σίτερ της – γνωστή μόνο ως Margaret – και τον 52χρονο σύντροφό της, μετά από τον εντοπισμό των οστών αγοριού μέσα σε μία κούτα, στην αποθήκη ενός σπιτιού στο West Hendon του βόρειου Λονδίνου.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η αστυνομία έψαξε το σπίτι την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της έρευνας για να τον θάνατο της 18 μηνών κορούλας της Gayle, η οποία πέθανε πρόσφατα αφού κατάπιε μια μπαταρία.

Οι παράξενες συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε το βρέφος, οι οποίες «έδειχναν» κακοποίηση, οδήγησαν τις αρχές στην κατοικία της 31χρονης, στην αποθήκη της οποίας βρέθηκαν τα οστά του αγοριού, «συσκευασμένα» – σύμφωνα με την Sun – μέσα σε χαρτόκουτα.

Στη συνέχεια, η μεγαλύτερη γυναίκα με τον σύντροφό της αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ η 31χρονη παραμένει υπό κράτηση.

Το νεκρό αγοράκι πιστεύεται ότι γεννήθηκε στο Barnet το 2004 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η νεκροψία που διενεργήθηκε στα οστά του δε στάθηκε δυνατό να προσδιορίσει με σιγουριά την αιτία θανάτου του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στην Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων (DPS) και, επίσης, στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας (IPCC).

«Δεν θα κάνουμε εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του παιδιού μέχρις ότου γίνουν όλες οι περαιτέρω εξετάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here