Βρετανικές εφημερίδες: Δεκάδες τηλεφωνήματα για τον Μπεν μετά την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

0
8

 

Την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, εμφανίστηκε ο Βρετανός αστυνομικός Jon Cousins, επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κω.

Τον Μάρτιο η βρετανική κυβέρνηση χορήγησε το ποσόν των 450.000 λιρών στην αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν ενώ και η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers ανακοίνωσε ότι δίνει ως αμοιβή το ποσόν των 10.000 λιρών, σε όποιον θα δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση του «μικρού Μπεν».

Σύμφωνα με την Daily Mirror, μετά την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», υπήρξαν 114 τηλεφωνήματα από τηλεθεατές που ήθελαν να δώσουν πληροφορίες για την υπόθεση.

Ο Βρετανός αστυνομικός Jon Cousins, επικεφαλής των ερευνών για την εξαφάνιση του Μπεν, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, δήλωσε:

«Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, όχι μόνο στο στούντιο, αλλά έχω πληροφορηθεί ότι έγιναν 114 κλήσεις στα τηλέφωνα που χρησιμοποιούμε με τους αξιωματικούς που βρίσκονται εδώ στην Ελλάδα. Κάποιες πληροφορίες έχουν ενδιαφέρον και θα τις διερευνήσουμε τις επόμενες ημέρες. Η εκπομπή έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει φτάσει στους σωστούς ανθρώπους και πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις».

Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να καταστρέψει τους «μύθους» και τους «θρύλους» γύρω από την υπόθεση, όπως αναφέρει η Daily Mirror, ενώ η μητέρα του Μπεν, Κέρι, δήλωσε ενθουσιασμένη που η ελληνική αστυνομία επιτρέπει στην βρετανική αστυνομία να διεξάγει τις σχετικές έρευνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here