Βρούτσης: Με την ίδια ευκολία που έταζαν 13η σύνταξη, σήμερα βαφτίζουν δίκαιη την κατάργηση του ΕΚΑΣ​

0
13

 

Για «προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας», η οποία «ξεπερνάει κάθε φαντασία» κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο θέμα του ΕΚΑΣ, ενώ καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «με την ίδια ευκολία που εξαπατούσε τάζοντας 13η σύνταξη, σήμερα βαφτίζει την κατάργηση του ΕΚΑΣ ως δίκαιη και αναγκαία».

«Ξεπερνάει κάθε φαντασία η προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία η κατάργηση του ΕΚΑΣ είναι μέτρο δίκαιο, αφήνοντας να εννοηθεί έτσι, ότι οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων είναι υψηλές και πρέπει να περικοπούν» αναφέρει ο κ. Βρούτσης και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επικαλείται «φθηνούς ισχυρισμούς, προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση ολόκληρης της κοινωνίας».

«Με την ίδια ευκολία, όπου πριν από 1,5 χρόνο μιλούσαν για συντάξεις πείνας, αναγκαιότητα της αύξησης τους και καθιέρωση 13ης σύνταξης, σήμερα απροκάλυπτα και κυνικά καταργούν το ΕΚΑΣ υποστηρίζοντας ότι «επινοήθηκε» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει προεκλογικές σκοπιμότητες», υπογραμμίζει ο βουλευτής της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here