Βρούτσης: Ο Πολάκης είναι ο γραφικός της πολιτικής ιστορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4

 

Ως τον «γραφικό της πολιτικής ιστορίας του τόπου» χαρακτήρισε, από το βήμα της Βουλής, τον Παύλο Πολάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του λέγοντας χαρακηριστικά:  «Ο Παύλος Πολάκης είναι πλέον ο γραφικός της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας».

Είπε συγκεκριμένα: «Χθες αργά το βράδυ, κατέθεσε μία τροπολογία, στην οποία γυρίζει την πολιτική στον Μεσαίωνα. Και απευθύνομαι σε εσάς κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Ελλάδα υπάρχουν διαδικασίες γνωστές, διαφανείς. Οι δημόσιοι φορείς και τα νοσοκομεία μπορούσαν να κάνουν διαγωνισμούς με διαφανείς διαδικασίες και να δίνουν τη παροχή των υπηρεσιών στις καθαρίστριες με τρόπο ευδιάκριτο, αδιαμφισβήτητο χωρίς να παρεμβαίνει ο υπουργός. Τι κάνετε εσείς; Απευθείας ανάθεση ο κ. Πολάκης. Ο γνωστός κύριος Πολάκης που πριν από λίγες ημέρες έλεγε ότι θα βάλει τρία μέτρα κάτω από τη γη τους δημοσιογράφους και μόλις προχθές είναι πολιτικά διωκόμενος από την πλειοψηφία των βουλευτών της εθνικής αντιπροσωπείας».

Και ο κ. Βρούτσης κατέληξε: «Ζητάει το προνόμιο ο κ. Πολάκης να διορίζει προσωπικά τις καθαρίστριες με ατομικές συμβάσεις. Γυρίζει δηλαδή σε πολιτικό Μεσαίωνα την πολιτική ζωή του τόπου μας».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here