Βρυξέλλες: Νέες φωτογραφίες του 3ου τρομοκράτη από το αεροδρόμιο

0
5

 

Νέες φωτογραφίες, όπως και τη διαδρομή που εκτιμάται ότι ακολούθησε ο τρίτος δράστης των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, γνωστός ως τρομοκράτης με το καπέλο, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ο δράστης καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να διασχίζει δρόμο των Βρυξελλών, ενώ σύμφωνα με τις βελγικές αρχές ο άνδρας με το λευκό πανωφόρι εθεάθη και σε ξενοδοχείο της βελγικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, η αστυνομία καλεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να αναζητήσουν αν έχουν τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τον ύποπτο.

Οι βελγικές αρχές εξηγούν πως ο άνδρας μετά τις σφοδρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, εγκατέλειψε το Ζάβεντεμ και εθεάθη κοντά στο χώρο στάθμευσης του αερολιμένα.

Στη συνέχεια έφτασε με τα πόδια από το Ζάβεντεμ στην πόλη αφού είχε προηγουμένως πετάξει το πανωφόρι του. Φορώντας, λοιπόν, μόνο ένα πουκάμισο συνέχισε φτάνοντας στην οδό Grote Daalstraat.

https://twitter.com/police_temoin/status/718055266336522241

Το πανωφόρι του μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες στους αστυνομικούς αν εντοπιστεί, ενώ επισημαίνεται πως ο άνδρας φορούσε σκούρο παντελόνι και καφέ υποδήματα με λευκή σόλα.

https://twitter.com/police_temoin/status/718058271823831043

Καλούνται, λοιπόν, όσοι είδαν τον ύποπτο, αλλά και αν έχουν δει το πανωφόρι του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία των Βρυξελλών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here