Βρυξέλλες: Νέες φωτογραφίες του 3ου τρομοκράτη από το αεροδρόμιο

 

Νέες φωτογραφίες, όπως και τη διαδρομή που εκτιμάται ότι ακολούθησε ο τρίτος δράστης των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, γνωστός ως τρομοκράτης με το καπέλο, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ο δράστης καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να διασχίζει δρόμο των Βρυξελλών, ενώ σύμφωνα με τις βελγικές αρχές ο άνδρας με το λευκό πανωφόρι εθεάθη και σε ξενοδοχείο της βελγικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, η αστυνομία καλεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να αναζητήσουν αν έχουν τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τον ύποπτο.

Οι βελγικές αρχές εξηγούν πως ο άνδρας μετά τις σφοδρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, εγκατέλειψε το Ζάβεντεμ και εθεάθη κοντά στο χώρο στάθμευσης του αερολιμένα.

Στη συνέχεια έφτασε με τα πόδια από το Ζάβεντεμ στην πόλη αφού είχε προηγουμένως πετάξει το πανωφόρι του. Φορώντας, λοιπόν, μόνο ένα πουκάμισο συνέχισε φτάνοντας στην οδό Grote Daalstraat.

Το πανωφόρι του μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες στους αστυνομικούς αν εντοπιστεί, ενώ επισημαίνεται πως ο άνδρας φορούσε σκούρο παντελόνι και καφέ υποδήματα με λευκή σόλα.

Καλούνται, λοιπόν, όσοι είδαν τον ύποπτο, αλλά και αν έχουν δει το πανωφόρι του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία των Βρυξελλών.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*