Ψωμιάδης: Χωρίς εμένα η ΝΔ δεν κερδίζει εκλογές

0
8

 

«Η ΝΔ σε ενάμιση χρόνο έχει πέντε εκλογικές ήττες, δεν μπορείς να κατέβεις σε εκλογές χωρίς Ψωμιάδη» είπε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό.

Ο πρώην Νομάρχης αποκάλυψε ότι «μαγειρεύτηκαν» τα ποσοστά της προηγούμενης εσωκομματικής αναμέτρησης για να μην πάει το κόμμα σε εκλογές και δεύτερη Κυριακή. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο, μίλησε για την προηγούμενη εσωκομματική αναμέτρηση και περιέγραψε ένα σκηνικό που όπως είπε μόνο ο Σιούφας γνωρίζει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε ότι είχε λάβει ποσοστό 15,5% «αλλά επειδή δεν έπρεπε να πάμε δεύτερη Κυριακή, είχαμε πει παιδιά να βοηθήσουμε για να πάμε στην εκλογή του κ. Σαμαρά που ήταν μπροστά και πήρα 10.5%» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Και λέω εάν δεν μπορώ εγώ να διεκδικήσω με τόσες περγαμηνές που όλοι μαζί οι υποψήφιοι δεν της έχουνε. Δεν επιδιώκω να γίνω πρόεδρος της ΝΔ αλλά δεν έχει δικαίωμα η Βόρειος Ελλάδα να ακούγεται; Η αυτοδιοίκηση; Η μικρομεσαία τάξη ή βάση της ΝΔ, έχω βγει από την ψυχή της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι έχει ξεκινήσει τη συγκέντρωση υπογραφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here