Δ. Καμμένος: Κατά την άποψή μου ο Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης

0
4

 

Τον αποκλεισμό του κ. Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδεις επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. Σημειώνεται ότι τη διαφωνία τους στη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον κ. Καλογρίτσα έχουν εκφράσει επίσης τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

«Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή ο Δημήτρης Καμμένος. Οι εργολάβοι έχουν καταστρέψει τη χώρα δήλωσε δε.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη διαφωνία του και με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι «έχει καλέσει για συζήτηση τις συλλογικότητες των Εξαρχείων».

Σύμφωνα μάλιστα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στον διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.

«Διάλογος πρέπει να γίνει με το FBI, και με την MI-6… Να γίνεται συζήτηση (με ορισμένες ομάδες), όχι ισότιμος διάλογος, τούς αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα, ενώ αυτοί δεν έχουν αναγνωρίσει δικαιώματά μας. Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με αυτούς που καταστρέφουν την ιδιωτική περιουσία… Η μολότοφ είναι βία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here