Δ. Παπαδημούλης: Πρέπει να βγει «λευκός καπνός» από τη Σύνοδο Κορυφής

0
7

Την ανάγκη να βγει «λευκός καπνός» από τη Σύνοδο Κορυφής τη Δευτέρα εκφράζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στην «Καθημερινή της Κυριακής» και δηλώνει απολύτως σίγουρος ότι ο Πρωθυπουργός θα κάνει αυτό που πρέπει.

«Πρέπει να βγει «λευκός καπνός», γιατί αυτό είναι το κοινό συμφέρον και της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα κάνει αυτό που πρέπει, με αίσθηση ευθύνης, ρεαλισμού, πατριωτισμού και προστασίας του δημοσίου συμφέροντος» σημειώνει.

Ο κ. Παπαδημούλης εκτιμά ότι η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής θα είναι θετική καθώς όπως επισημαίνει «η Ευρωζώνη έχει κάθε συμφέρον να αποφύγει την αποσταθεροποίηση και τον ακρωτηριασμό και η ελληνική οικονομία και κοινωνία να τερματίσει μια πολύχρονη ύφεση και μονομερή λιτότητα και μία πολύμηνη αβεβαιότητα με μία λύση, που να βάζει φρένο στον κατήφορο και να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και έναν δρόμο αλλαγών στις συστημικές παθογένειες της χώρας».

Προειδοποιεί δε ότι αυτή την ώρα απαιτείται αίσθημα ευθύνης, μετρημένα λόγια, σοβαρότητα και η μέγιστη δυνατή συνεννόηση, προκειμένου να ηττηθούν το εμπόριο φόβου και οι σπεκουλαδόροι, που επιδιώκουν να κερδίσουν μέσω της κινδυνολογίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here