Νταντά κακοποιούσε μωρό στη Θεσσαλονίκη -Την κατέγραψαν σε κινητό

0
5

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την καταγγελία  ότι νταντά κακοποιούσε το μωρό ενός ζευγαριού δικηγόρων, στη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιοι οι γονείς μίλησαν δημόσια για την άθλια συμπεριφορά της Ελληνίδας νταντάς, την οποία κατέγραψαν με κινητό τηλέφωνο.

Το οπτικό και ηχητικό υλικό διάρκειας δυόμισυ ωρών τη δείχνει  να βρίζει και να χτυπάει το μωρό. Όπως είπε η μητέρα του, κινητοποιήθηκαν όταν διεπίστωσαν γρατσουνιές στα ισχία του παιδιού τους.

Διαβάστε τι είπε:

«Το παιδί μου δεχόταν κακοποίηση σωματική και λεκτική από τη νταντά του. Τον τελευταίο 1,5 μήνα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Δεν έτρωγε κανονικά, αρνείτο να κοιμηθεί και παρατηρήσαμε με το σύζυγο μου και κάποιες εκδορές στο σωματάκι του. Αμέσως ρωτήσαμε την νταντά να μας πει πώς έγιναν αυτές και ισχυρίστηκε ότι φταίνε τα νυχάκια του παιδιού.

Μετά από όλα αυτά αποφασίσαμε να βάλουμε ένα κινητό τηλέφωνο και να ηχογραφήσουμε τον χώρο. Δεν βάλαμε κάμερα γιατί για να σας πω και την αλήθεια εγώ δεν πίστευα ότι θα έβγαινε κάτι από αυτήν την παρακολούθηση. Τελικά απέδωσε. Η 2,5 ωρών ηχογράφηση αποδεικνύει ότι το μωρό μου δεχόταν λεκτική αλλά και σωματική κακοποίηση. Η λεκτική ακούγεται από τις βρισιές που του έλεγε και η σωματική αποδεικνύεται από κάποιους χαρακτηριστικούς ήχους όπως «κλατς» που αμέσως μετά συνοδεύονταν από λυγμούς της κόρης μου. Δηλαδή τη χτυπούσε και μετά το παιδί έκλαιγε γοερά. Το ηχητικό σαν δικηγόρος σας λέω, ότι στοιχειοθετεί κατηγορίες.

Όταν αντιλήφθηκα το τι πέρναγε το παιδάκι μου , τις δύο πρώτες μέρες ήμουν μουδιασμένη. Νόμιζα ότι ζω έναν εφιάλτη. Μετά το πρώτο σοκ καταθέσαμε μήνυση. Όταν καταλάγιασε το διαδικαστικό και νομικό κομμάτι άρχισα να νοιώθω ενοχές, γιατί σαν μητέρα ίσως να έπρεπε να καταλάβω την ακαταλληλότητα αυτής της γυναίκας από την πρώτη μέρα.

Δεν σας κρύβω ότι με τον σύζυγό μου ντραπήκαμε κιόλας, για το τι θα πει ο κόσμος! Δύο μορφωμένοι άνθρωποι και δικηγόροι δεν κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τίποτα. Μετά από όλα αυτά δεν της έχω μιλήσει και ούτε θέλω γιατί είμαι γεμάτη θυμό και φοβάμαι μη χάσω το μέτρο. Φοβάμαι ακόμα και να μην χειροδικήσω. Η νταντά είναι Ελληνίδα. Ήθελα το παιδί μου να το αναλάβει Ελληνίδα για να μάθει πολύ καλά Ελληνικά. Μας τη σύστησαν ως κατάλληλη, ως καλή νοικοκυρά ως μια κυρία που έχει μεγαλώσει σωστά τα εγγόνια της. Που να φανταστούμε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here