Δανάη Στράτου: Για τον Γιάνη θα έφτανα στα… άκρα

0
6

 

Τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη είναι η Δανάη Στράτου αφού δηλώνει πως «για τον άντρα της θα έφτανε στα άκρα».

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, σχολίασε τα όσα λέγονται για την οικονομική της κατάσταση, ενώ αποκάλυψε ότι για τον άντρα της θα έφτανε στα άκρα.

Σε ερώτηση για το τι θαυμάζει στον σύζυγο της απαντά «το μυαλό του» και συμπληρώνει πως για εκείνον θα έφτανε στα άκρα: «Παντού, μέχρι τα άκρα (σ.σ. θα έφτανα). Νομίζω το απέδειξα εκείνη την ημέρα στα Εξάρχεια».

Η ίδια αναφερόμενη στην πορεία της πολιτικής καριέρας του άντρα της τόνισε ότι ούτε αυτή αλλά ούτε και ο Γιάνης Βαρουφάκης νιώθουν αδικία.

«Δεν κοιτάμε πίσω. Πάμε μπροστά. Κατ’ αρχάς όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, δεν μιλάμε για αυτόν ως άτομο. Το θέμα είναι αν αδικηθήκαμε όλοι μας. Αν προδοθήκαμε ή αν αδικηθήκαμε ως λαός. Δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο άτομο».

Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μετακομίσουν και πάλι στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε και στις αμοιβές του καλλιτεχνικού χώρου, υποστηρίζοντας: «Φυσικά και πρέπει να υποστηρίζουμε τις αδύναμες ομάδες, αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ότι ο καλλιτέχνης δεν χρειάζεται χρήματα, νερό και φαγητό για να ζήσει».

Η Δανάη Στράτου απάντησε και σε όσους θεωρούν πως έχει μεγάλη οικονομική άνεση.
«Είμαι επαγγελματίας 20 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει αν ισχύει ή αν δεν ισχύει αυτό. Μόνο αν κάποιος μπει στον τραπεζικό μου λογαριασμό, μπορεί να το μάθει. Αυτά είναι πράγματα αυθαίρετα και κανείς δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα χωρίς να ξέρει. Το τι έχω ή τι δεν έχω και το πόσο ζορίζομαι το ξέρω εγώ και η οικογένειά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here