Καμμένος: Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία

0
16

Δεν θα ψηφιστούν άμεσα οι αλλαγές στη φορολογία των αγροτών διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,  σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος «η πρωτογενής παραγωγή για την κυβέρνηση αυτή αποτελεί λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση».

Επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία» υποστηρίζοντας ότι εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί η παρουσία του κόμματός του στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι:

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία, η παρουσία μας στην κυβερνηση αποτελεί εγγύηση

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα. Αυτό ειναι δεσμευτικό

Παράλληλα όλα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν ειναι αληθινά. Δεν ψηφίζεται σήμερα και δεν πρόκειται να ψηφιστεί και άμεσα οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής. Η πρωτογενής παραγωγή για την κυβέρνηση αυτή αποτελεί λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού. Η απόφαση αυτής της κυβέρνησης είναι στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής να προχωρήσουμε άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here