Δεν περνάει στο κόσμο το σύνθημα του Σύριζα για το «παλιό» και το «νέο»

0
11

Τα γκάλοπ δείχνουν ότι δεν περνάει καθόλου στον κόσμο το κεντρικό μήνυμα του Σύριζα για το «παλιό» και το «νέο», με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επανασυσπείρωση των οπαδών του.

Οι πολίτες δείχνουν να έχουν πεισθεί, πλέον, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος μέσα στο ευρώ, οπότε έχει «ξεφουσκώσει» και η ελπίδα που κυριαρχούσε στην προεκλογική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου. Ενδιαφέρονται, λοιπόν, μόνο για το ποια πολιτική δύναμη μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το νέο μνημόνιο, το οποίο ψήφισαν σχεδόν όλα τα κόμματα στη Βουλή.

Στο ερώτημα αυτό, λοιπόν, υπερέχει οριακά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και ο ίδιος προσωπικά απέναντι στον Βαγγέλη Μειμαράκη. Στα υπέρ τους είναι και το γεγονός ότι το 14% όσων τους ψήφισαν τον Ιανουάριο δεν έχει αλλάξει κόμμα, αλλά δηλώνει «αναποφάσιστο». Με δεδομένο ότι πρόκειται για περίπου 5% του συνολικού εκλογικού σώματος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει (θεωρητικά τουλάχιστον) μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων, στην οποία μπορεί να προσβλέπει.

Βέβαια, όλα μένει να κριθούν στην κάλπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here