Νικολόπουλος: Δεν θα κάτσω στα 4 σε Τσίπρα και Καμμένο…

1
61

Έχει «απασφαλίσει» κανονικά ο Νίκος Νικολόπουλος και από τα πυρά του δεν εξαιρούνται, πλέον, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ούτε ο Πάνος Καμμένος.

«Εγώ δεν έκατσα στα… τέσσερα στον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Παραιτήθηκα από υπουργός, θα καθίσω στα τέσσερα στον Τσίπρα και στον Καμμένο;» είπε σήμερα…και όλοι κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ψήφος του για τίποτα.

Η άρνηση του πρωθυπουργού να τον περιλάβει στο κυβερνητικό σχήμα τον έχει κάνει έξαλλο. «Βεβαίως δυσαρεστήθηκα, διότι έχω μια αυτοεκτίμηση και θεωρώ πως κατέβηκα στο λαό, μικρός ακόμα, γιος φορτηγατζή και του είπα: Εμένα θα ψηφίσεις, εγώ θα σε υπερασπιστώ», τόνισε.

Έσπευσε, όμως, να υποστηρίξει ότι δεν ζήτησε ο ίδιος να γίνει υπουργός. «Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός, με εμφάνισαν ότι είμαι ζήτουλας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τις ομοφοβικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ανέφερε ότι του έχει στείλει διορθωτική επιστολή. «Με πολλούς ανθρώπους από αυτούς που έχουν μια άλλη σεξουαλική προτίμηση, είμαι φίλος, φίλος οικογενειακός. Έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει εκείνο που θέλει και είναι και σεβαστό. Αν εγώ, πάντως, είχα διαλέξει κάτι άλλο, μία άλλη προτίμηση, δεν θα είχα σήμερα τέσσερα παιδιά»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here