«Δεν θα πληρώνομαι», λέει ο σύζυγος της βουλευτίνας, μετά το σάλο

0
3

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί, ο σύζυγος της βουλευτίνας του Σύριζα Χαράς Καφαντάρη, που διορίστηκε επικεφαλής δημόσιας επιχείρησης, δήλωσε ότι δεν θα αμείβεται για τις υπηρεσίες του και κατηγόρησε τους επικριτές του για πόλεμο λάσπης.

«‘Εχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό», είπε ο Αργύρης Αργυρίου.

Είχαν προηγηθεί οι εντονότατες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και του ευρωβουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να  πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη,   αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου  πρόσωπο, επ’ ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να  αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό», δήλωσε ο σύζυγος της βουλευτίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here