Δεν θα είναι υποψήφιος για αντιπρόεδρος της Βουλής ο Νικολόπουλος

1
16

 

 Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και μάλιστα                            προτεινόμενος από τον… ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας ότι δεν το επιτρέπει ούτε ο Κανονισμός της Βουλής.

Με αφορμή τις σχετικές διαρροές ο κ. Νικολόπουοος δήλωσε ότι «προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους “μπαλαδόρους της πολιτικής», μη κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα “γκολ”. Δυστυχώς, δεν μπορώ να καθησυχάσω εγώ τους φόβους τους για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για όποια άλλα προβλήματα τους απασχολούν».

Υπενθύμισε ακόμη πως από την Δευτέρα είχε δηλώσει ότι «αρνούμαι να γίνω μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου», υπογραμμίζοντας πως για να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προηγηθεί αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο πήγαν να κοροϊδέψουν τον Νικολόπουλο για να του κλείσουν το στόμα. Του έταξαν να τον κάνουν αντιπρόεδρο χωρίς να δικαιούται. Μωρέ τα τρώει αυτά ο Νικολόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here