Δένδιας: Διαφορετικές οι απόψεις μου από του προέδρου της ΝΔ

0
6

Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι καθοριστική για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ σε περίπτωση συμφωνίας, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας, επαναλαμβάνοντας ότι οι απόψεις του είναι διαφορετικές από εκείνες του Αντώνη Σαμαρά.

Σε περίπτωση αδιεξόδου με τους εταίρους, ο πολιτικός κόσμος θα πρέπει να εξετάσει από κοινού πώς θα καταστεί μικρότερη η βλάβη για τη χώρα, σημείωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ σε περίπτωση συμφωνίας, πρόσθεσε: «Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, θα πρέπει να καταγραφεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία με ψηφοφορία, και μάλιστα μυστική».

Τέλος, σχολιάζοντας τις σχέσεις του με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι είναι προφανές ότι οι απόψεις τους είναι διαφορετικές, τόσο για τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα όσο και για τα αίτια της ήττας, τη μετέπειτα στάση μας και τις προοπτικές του κόμματος. «Τις απόψεις μου αυτές τις διατύπωσα ενώπιον του κ. Σαμαρά. Δεν είναι ζήτημα προσωπικής διαφοράς, τουλάχιστον καθόσον με αφορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here