Δένδιας σε Παρασκευόπουλο: Παραιτηθείτε ή καταθέστε πρόταση μομφής κατά της Ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

0
11

 

Αμέσως μετά την τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου το λόγο πήρε ο Νίκος Δένδιας ο οποίος απευθυνόμενος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, είπε ότι μετά τις καταγγελίες της Προέδρου της Βουλής δυο επιλογές υπάρχουν: είτε να παραιτηθεί η κυβέρνηση ή να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Η Πρόεδρος της Βουλής σας έφερε απολύτως προ των ευθυνών σας. Νομοθετείτε με ελεύθερη βούληση ή όχι;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών.

«Αυτή τη στιγμή καταγγέλλεστε από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κι εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση συνολικά ότι είστε κατά την καλύτερη των περιπτώσεων αντικείμενα – προτιμάτε υποκείμενα, όπως το προτιμάτε- εκβιασμού και κατά συνέπεια στερείστε ελευθέρας βουλήσεως, στη χειρότερη δε για εσάς πιθανότητα ότι είστε όργανα δανειστών» συνέχισε και τόνισε: «Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κάθεστε εκεί«.

«Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει η κυβέρνηση να κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα μετά την καταγγελία την ευθύτατη και σαφέστατη της Προέδρου της Βουλής είναι είτε να παραιτηθείτε όλοι στο σύνολό σας είτε να καταθέσετε αμέσως πρόταση μομφής κατά της κυρίας Προέδρου της Βουλής» πρόσθεσε ο Νίκος Δένδιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here