Δημοκρατική Συμπαράταξη: Παρατηρητής στη Σμύρνη ο Πρωθυπουργός

 

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στη διάρκεια των συνομιλιών με την Τουρκία για το προσφυγικό ασκεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών έχουν υποχρέωση, κατηγορηματικά και σθεναρά να τονίζουν και να αναδεικνύουν τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Δεν είναι παρατηρητές, όπως δυστυχώς έκαναν χθες και μάλιστα σε μείζονα εθνικά θέματα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Οφείλουν δε να πορευτούν χωρίς συμψηφισμούς, υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, σύμφωνα με την εθνική γραμμή», συμπληρώνεται.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη σημειώνει ακόμη ότι και οι ηγέτες και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να αντιληφθούν πωςτόσο η Ενωμένη Ευρώπη όσο και η Ελλάδα και η Κύπρος «δεν μπορούν να καταστούν όμηροι των παζαριών, των σχεδίων, των αδιεξόδων και της διπλής στρατηγικής της Τουρκίας». «Και η κυβέρνηση είναι ώρα να καταστήσει αυτό σαφές προς κάθε κατεύθυνση», συμπληρώνει.

Τέλος, επικρίνει εμμέσως τον Πρωθυπουργό για τα τριαντάφυλλα που μοίρασε μαζί με τον Αχμέτ Νταβούτογλου σε γυναίκες δημοσιογράφους χθες, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
«Έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον χαμηλοί τόνοι σε επικοινωνιακές κινήσεις την ώρα που εντείνονται φαινόμενα φίμωσης στον Τύπο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code