Δημοσιογράφος του Ε εξευτελίζει τη Μελέτη

0
49

Άρχισαν να πέφτουν τα  «καρφιά» στους διαδρόμους του Εtv   μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη  και της δημοσιογράφου  Νάνσυς  Νικολαίδου  η οποία εργάζεται στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η δημοσιογράφος διατηρεί στήλη τηλεκριτικής στο TV Έθνοςκαι αυτή τη η πένα της έπιασε την  Ελεονώρα Μελέτη και τον τρόπο διαχείρισης της είδησης της γέννησης της κόρης της Ελένης Μενεγάκη που τελικά δεν ήταν αλήθεια- και γενικότερα έθεσε θέμα αμφισβήτησης της δουλειάς της παρουσιάστριας και των συνεργατών της. Για την κριτική-«κόλαση» η δημοσιογράφος δε χρησιμοποίησε κανένα γάντι.

 

Διαβάστε τη:

«Το θεϊκότερο όλων ήταν δε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ε», όπου η Ελεονώρα Μελέτη πλημμυρισμένη σοβαρότητα και «εγκυρότητα», έσπευσε να μας πληροφορήσει για τα γεννητούρια της Ελένης και να της στείλει και τα συχαρίκια της! Ναι, αυτή ήταν μία μεγάλη τηλεοπτική στιγμή στην οποία πρέπει να υποκλιθούμε όλοι μας.

Μία στιγμή θλιβερή, γιατί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι ο καθρέφτης ενός καναλιού και όταν αυτό το κανάλι είναι ένα μικρό κανάλι, που με μεγάλη προσπάθεια και με το ατελείωτο τρέξιμο κάποιων ανθρώπων νυχθημερόν προσπαθεί να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, είναι κρίμα κάποιοι άλλοι έτσι ελαφρά την καρδία να το ρίχνουν στα βράχια, είτε από πραγματική άγνοια του αντικειμένου τους, είτε από τεμπελιά, είτε από την τάση υποτίμησης που μπορεί να έχουν κατά βάθος για όλο αυτό που έχουν κληθεί να κάνουν. Απορία: Με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο αυτοματισμό διασταυρώνονται και όλες οι πολιτικό-οικονομικές ειδήσεις της ημέρας; Αλλά όπως ήδη σου είπα, στα χρόνια της δημοσιογραφίας του… φαίνεσθε τι σημασία έχει το… είναι;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here