Δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Συγγνώμη από τη Στεφανίδη, εγώ είμαι ο γκάου»

0
12

Αφού ο Βασίλης Παπανικολάου κατέβασε το αρχικό του ποστ που «την έλεγε» στη χρυσή Ολυμπιονίκη για την «Αυγή» τώρα επανέρχεται με νέα ανάρτηση στο Facebook.
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου μετά τις αντιδράσεις για τους χαρακτηρισμούς του προς την «χρυσή» Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Συγνώμη απ’ την Κ. Στεφανίδη. Ο γκάου είμαι εγώ».

Προηγουμένως είχε κατεβάσει το αρχικό του ποστ στο οποίο αναφερόταν στις δηλώσεις Στεφανίδη για την εφημερίδα «Αυγή» αποκαλώντας την «γκάου».

Στο μεταξύ σε νέα του ανάρτηση διευκρινίζει:
Επειδή κάποιοι, οι οποίοι δε ξέρω από που προέρχονται, βλέπω να αναρτούν σχόλια που εμπλέκουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική εκπρόσωπο στην ανάρτησή μου για την Κ. Στεφανίδη, διευκρινίζω τα εξής: Αποσπάστηκα στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου τον Ιούλιο του 2015 και η απόσπασή μου έληξε το Φεβρουάριο του 2016, οπότε και επέστρεψα στην οργανική μου θέση στην ΕΡΤ.
Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα πολιτικά μου πιστεύω, τους πληροφορώ ότι δεν υπήρξα και ούτε είμαι μέλος του κυβερνώντος κόμματος.
Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here