Διαψεύδει ο δικηγόρος Στεφανάκου τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου

0
76

 

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το δημοσίευμα του «Έθνους» περί ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πελάτη του είναι «κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο».

Ο κ. Καπερνάρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα, η εφημερίδα “Έθνος” δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: “Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή”. Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .

Επειδή ο σκοπός του λιβελογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος.

Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here