Διαμαρτυρία σε Βουλή και γραφεία ΑΝΕΛ από την Θύρα 13

 

Kινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, να τιμωρήσει ακόμα περισσότερο τους «πράσινους» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κυρίως να κλείσει την Θύρα 13.

Αυτή η απόφαση ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους του Παναθηναϊκού που από εκείνη την ημέρα δεν έχουν σταματήσει τις κινητοποιήσεις τους. Τελευταία ήταν η σημερινή, όπου πάνω από 500 φίλοι του «τριφυλλιού» διαδήλωσαν έξω από την Βουλή για το κλείσιμο της Θύρας 13. Φώναξαν συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Β. Σοφίας. Μετά από ένα τέταρτο και τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Διαδήλωση και στα γραφεία των ΑΝΕΛ και της ΝΔ

Στην συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία των ΑΝΕΛ που συγκυβερνά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί στην λεωφόρο Συγγρού φώναξαν και πάλι συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και εναντίον των Κοντονή και Μαρινάκη και αποχώρησαν και πάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Οι περισσότεροι από 500 φίλοι των «πρασίνων» μετά τα γραφεία των ΑΝΕΛ πήγαν σε αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*