Διέρρευσε λίστα με τα ονόματα 111 ελεγκτών του ΟΑΣΑ

0
8

 

Τα ονόματα 111 ελεγκτών του Μετρό έδωσε στη δημοσιότητα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα κουκουλοφόρων που έσπασε με βαριοπούλες τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, το Σάββατο το βράδυ.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, δημοσιεύονται τα στοιχεία ταυτότητας 111 ελεγκτών, οι οποίοι αποκαλούνται «ρουφιάνοι».

Οι συντάκτες του κειμένου καλούν όποιον ενδιαφέρεται «αν γνωρίζεις κάποιον, στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου συμπεριφέρσου του ανάλογα».

Χωρίς να γνωστοποιηθεί πώς έφθασε η συγκεκριμένη λίστα στα χέρια τους, παραθέτουν τα 111 ονόματα των ελεγκτών στο τέλος του κειμένου στο οποίο αναφέρουν επίσης: «Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το βράδυ του Σαββάτου 12/3/16, παρεμβήκαμε στο κέντρο της μητρόπολης, στο σταθμό του ηλεκτρικού και του μετρό στο Μοναστηράκι, σπάζοντας τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης των εισιτηρίων, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στο χτίσιμο αναχωμάτων ενάντια στη διαρκή υποτίμηση των ζωών μας, και στο πεδίο των μετακινήσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here